MUĞLA / FETHİYE - Göcek Deniz Temiz İlkokulu

Mrt

Kahraman ordumuzun tüm zorluk ve imkânsızlıklara rağmen cansiperane bir şekilde mücadele ettiği sadece Türk tarihinin değil Dünya tarihinin de akışını değiştirerek, zaferle taçlandırdığı tarihin en büyük zaferlerinden olan Çanakkale Zaferinin 109. yılı münasebetiyle bir  program düzenlendi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü dolayısıyla okulumuz tören gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz bünyesinde yangın tatbikatımızı ve eğitimimizi gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve Muğla Büyükşehir Belediye İtfaiye ekibine teşekkür ederiz.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı LGS de 500 tam puan alarak 562 Türkiye 1.sinden biri olan okulumuz öğrencisi YASEMİN ARMAĞAN'ı tebrik ediyorbaşarılar diliyoruz. Bu süreçte öğrencimize destek olan tüm öğretmenlerimize, ailesine ayrıca teşekkür ediyoruz.

Mrt

Çanakkale Zaferi milletimizin iradesinin, inancının, azminin, bağımsızlık mücadelesinin, kahramanlık ve fedakârlığının göstergesi olmakla birlikte, Türk Milletinin asla esaret altına alınamayacağının da ilanıdır. 107. Yıl dönümünü idrak ettiğimiz bu tarihi günde vatanı için canını hiç düşünmeden feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

9 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

2-B Sınıfı Stem Keşif Haftası Etkinlikleri (Öğretmen İkbal BAŞAÇAR)